2007 OKS EK KONTEJANLAR-2007 OKS 2.YERLEŞTİRMELER

Oks yi kazanamayan arkadaşlar.
Bu yıl ek yerleştirme işlemleri değişmiştir.aşağıda verdiğim link ile Liselerin boş kontenjanına bakarak boş olan liselere 2.yerleştirme için başvuruda bulunabilirsiniz.Ve en alttaki yazı milli eğitim'in sitesinden (meb.gov.tr) alınmıştır.Resmi bir açıklamadır.

http://oks2007.meb.gov.tr/kon_durum.htm

ÖNEMLİ DUYURU (meb.gov.tr den)

  • II. Yerleştirmeye, kesin kayıt hakkı kazanıp halen kayıtlı olanlar, kesin kayıt hakkı kazandığı hâlde kaydını yaptırmamış olanlar, kesin kayıt yaptırdığı halde kaydını geri alanlar veya I.yerleştirme sonunda herhangi bir okula yerleşemeyen ( OKS-TM veya OKS-MF puan türlerinden 160 ve üzeri puan alan) adaylar katılabilecektir.
  • II. Yerleştirme işlemleri için adaylar yeni tercihte bulunmayacak, önceden yaptıkları tercih üzerinden işlemler yürütülecektir.
  • II. Yerleştirmeye katılmak isteyen adaylar 20–24 Ağustos 2007 tarihleri arasında başvuru işlemlerini yaptırdığı okul müdürlüğüne Ek-4'teki “II. Yerleştirme Tercih Talep Dilekçesini ” doldurarak müracaat edecektir.
  • II. Yerleştirme talebi onaylandıktan sonra iki kopya çıktı alıp onaylanarak bir kopyası adayın velisine verilecek, diğeri okulda saklanacaktır.
  • 28 Ağustos 2007 tarihinde II. yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr ve http://oks2007.meb.gov.tr Internet adreslerinden ilan edilecektir. Aday II. yerleştirme sonuç belgesini mezun olduğu okul müdürlüğünden alabilecektir.
  • II. Yerleştirme sonucuna göre kayıt hakkı kazanan adaylar 29 Ağustos– 05 Eylül 2007 tarihleri arasında kesin kayıt yaptıracaktır.

* I.Yerleştirme sonucuna göre kesin kayıt yaptıran adaylar II. yerleştirme talebinde bulundukları takdirde bu kayıtları sistemde otomatik olarak silinecektir. Aday I. yerleştirme işleminden doğan tüm haklarını kaybetmiş olacaktır. II. Yerleştirme sonrası aynı okula yerleşme hakkı kazanması halinde adayın kesin kayıt işlemlerini yeniden yaptırması gerekmektedir.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

oks boş kontenjanlar neden açıklan
mıyor.

Adsız dedi ki...

oks 2.tercih sonuçlarının 1.tercih sonuçları gibi geç açıklanmasını istemiyorum

Adsız dedi ki...

2 yerleştırme sonuçları ne zaman açıklanıyo arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen çok rıca ederim

Adsız dedi ki...

arkadaşlar
2. tercih sonuçları 28 ağustosta açıklanıyor

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar ben daka kayıt olmadım okula 2. tercih sonuçları 28 inde acıklanıyor.oks kayıtları 30 da bitiyor eminmisiniz 28 inde acıklandığına

Adsız dedi ki...

ya açıklansın ya işallah hepimizde yerleşiriz arkadaşlar.ben anadolu lisesini kazandığım halde gitmedim çünkü ailem uzak die göndermedi işallah bunda gaziantep olur.

Adsız dedi ki...

eet 28inde aciklanacakk 29unda kayitlar basliyorr 5 eylul e kadar bilgilenize sunarimm:) bende katildimm yakindan takip ediyorumm onun icinn

Adsız dedi ki...

ya lütfen yalwarıyorm 2.tercihleri çabuk açıklayın milli eğimci amcalar

Adsız dedi ki...

ya oks sonucları acıklandı 2 yerlestırme herkes umarım iyi bir yere gelmistir ben geldim

Adsız dedi ki...

arkadaşlar meb.gov.tr ye girin hemen sonuçları bulursunuz

Adsız dedi ki...

ya ıkıkez tercıh yaptım ıkısıde tutmadı sınırelrım bozuldu ınsalah sızler kazanırsınız arkadaslar

Adsız dedi ki...

puanım yüksek olduğu halde biyeri kazanamadım.tercihleri yannış yapmışım.inşallah siz yerleşirsiniz